Grundlagt i
1932

LIDT OM OS

Malerfirma med sans for kvalitet

Idéen om at levere den bedste kvalitet til den laveste pris var fundamentet for, at DCM malerfirma i 1932 blev grundlagt. Vi har siden vores grundlæggelse haft stor fokus på kvalitet og grundighed omkring vores malerarbejde. Med mange års erfaring blev det muligt, at udvide vores ydelser. Vi kan den dag i dag tilbyde alt inden for malerarbejde uanset om du er fra Odense eller resten af Fyn.

Dette tæller blandt andet sprøjtemaling af træoverflader

Råd og sparring omkring malerarbejde

God kundeservice har vi altid prioriteret højt i alt vores malerarbejde, uanset om du køber maling i vores farvehandel eller har bestilt malerarbejde. Som professionelt malerfirma, er dine ønsker og behov vigtige. Det er derfor altid noget, vi tager højde for, når vi rådgiver og udfører vores arbejde. Herved sikrer vi os et godt samarbejde og et slutresultat, som både du og vi kan være tilfredse med.

Vi er altid at træffe, hvis du ønsker at vide mere om vores malerfirma og malermestre eller vores ydelser. Skriv til os på dcm@dcm-malerfirma.dk eller ring på 66 11 21 33 Med hovedsæde i Odense udfører vi maleropgaver på hele Fyn.

Du kan også sende os en besked – nemt og hurtigt her

Adresse

DCM malerfirma A/S
Østerbro 12-14, Postboks 130
5100 Odense C

Kontakt os

Tlf: 6611 2133
Fax: 6611 3153
Mail: dcm@dcm-malerfirma.dk

Om DCM malerfirma A/S

Kvalitet og grundighed
siden 1932
CVR nr: 31501318

Følg os på vores sociale medier